Sfaturi practice
 • Cum sa iti pregatesti casa pentru PLECAREA IN CONCEDIU

  sfaturi practice multicom zalau

  Te pregatesti pentru un concediu prelungit sau doar pentru o escapada de cateva zile? Indiferent care ar fi situatia, inainte de a-ti face bagajele si a o porni la drum, este important sa te asiguri ca lasi totul in ordine.

 • CUM ILUMINAM CORECT CAMERELE!

  sfaturi practice multicom zalau

  Lumina are un rol foarte important in arhitectura de interior. Se intampla cateodata sa apara o stare de disconfort in casa fara a sti cauza. Este foarte important iluminatul si alegerea culorilor potrivite in amenajarea casei.

 • ACCENTE DE CULOARE IN DESIGNUL CAMERELOR

  sfaturi practice multicom zalau

  Din cand in cand, casa ta are nevoie de un imbold pentru a se debarasa de aspectul anost, invechit. Cea mai usoara solutie este sa adaugi accente de culoare la design.

 • Toate sfaturile

Inscriere Newsletter


Produse / Materiale de constructii

Materiale de constructii

Materiale de constructii V-ati hotarat sa faceti o schimbare a locuintei? Fie ca este vorba despre renovare, fie ca doriti sa construiti o casa, ei bine e un pas important! Oricare ar fi alegerea dumneavoastra MULTICOM va sprijina pe tot parcursul acestui drum lung dar frumos. O intreaga echipa de profesionisti va pune la dispozitie materiale pentru constructii, sfaturi si solutii complete în ceea ce priveste planificarea, constructia propriu zisa, executia instalatiilor, a finisajelor interioare/exterioare si amenajarii terenului/gradinilor din jurul casei, etc
Nota. Zilnic, baza de date a site-ului este actualizata cu produse noi. Preturile includ TVA, sunt cu caracter orientativ si pot fi negociate in functie de cantitate si transport.


inapoi la categorie

Stiri / Evenimente


www.asw.ro